Οι Onirama ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με τη Minos EMI / Universal

Οι Onirama, το πιο δημοφιλές μουσικό συγκρότημα τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα, ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με τη Minos EMI / Universal.

Μετρώντας περίπου 18 χρόνια μουσικής πορείας, δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες και εκατοντάδες sold out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι Onirama μόλις ανανέωσαν το δισκογραφικό τους συμβόλαιο με τη Minos EMI, και υπόσχονται ακόμα περισσότερες ανατρεπτικές επιτυχίες στο επόμενο διάστημα!

Μάλιστα, μια έκπληξη τους περίμενε κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στα κεντρικά γραφεία της Minos EMI / Universal στη Λεωφόρο Μεσογείων, αφού τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τις χρυσές και πλατινένιες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις των albums «Μεθυσμένο Τατουάζ» και «Ποπ Αρτ» από τη διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας κα Μαργαρίτα Μάτσα.

Το συγκρότημα γιόρτασε σε εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα την ανανέωση του συμβολαίου τους παρέα με τη δισκογραφική οικογένεια της Minos EMI, και υπόσχεται μια πολύ δυνατή νέα αρχή, αρχής γενομένης με το νέο τους single που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.