Το νέο album " Αποχρώσεις " κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου |

11_paparizou_new.jpg 

 Κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Η “number one” pop star της χώρας Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει δισκογραφικά με το 10ο προσωπικό album της καριέρας της.

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο «Αποχρώσεις» αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos EMI, a Universal Music Company σε όλα τα ψηφιακά αλλά και φυσικά καταστήματα δίσκων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ενώ μόλις αποκαλύφθηκε και το εξώφυλλο του δίσκου με την Έλενα Παπαρίζου πιο sexy και αισθησιακή από ποτέ!

Οι «Αποχρώσεις» περιλαμβάνουν στο σύνολο 13 τραγούδια, ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά mega hits «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια», «Έτσι Είναι Η Φάση (με τον Σάκη Ρουβά)», «Μίλα Μου» αλλά και το ολοκαίνουργιο single Deja Vu με τη συμμετοχή της Marseaux που απολαύσαμε πριν από λίγες μέρες στην σκηνή των MAD VMA μέσα από ένα εντυπωσιακό «υδάτινο» act.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η κορυφαία σταρ Έλενα Παπαρίζου έχει ετοιμάσει ένα special «πολύχρωμο» project για τις ανάγκες της προώθησης των νέων της τραγουδιών, το οποίο θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

Αν θέλεις να ακούσεις πρώτος τις «Αποχρώσεις» την ημέρα της κυκλοφορίας του, δεν έχεις παρά να κάνεις pre-save το album στο παρακάτω link:

https://umusic.digital/apohrosis

 

 output_Vprvj5.gif