Έρχεται ολοκαίνουριο album από τον Στέλιο Ρόκκο!

«Σε Μονοπάτια Ξένα» θα περιηγηθεί ο Στέλιος Ρόκκος στο νέο του άλμπουμ.

Στο τελικό στάδιο πριν την άφιξη της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του είναι ο Στέλιος Ρόκκος, όπου θα ταξιδέψει «Σε Μονοπάτια Ξένα».

Δύο χρόνια μετά το δίσκο του «Όσο Μένω Επιμένω», την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία του με την ετικέτα της Panik Platinum, ο έμπειρος ερμηνευτής και τραγουδοποιός βρίσκεται ξανά σε θέση ετοιμότητας για να μοιραστεί – σε λίγο καιρό – ένα νέο κύκλο τραγουδιών. Μέχρι σήμερα, το δρόμο έχουν «στρώσει» ως προπομποί τέσσερα ξεχωριστά singles που αγαπήθηκαν.

Ο Στέλιος Ρόκκος μας χάρισε «Τα Καλοκαίρια», το «Ζω Μεγάλες Στιγμές», τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Θάλασσα», ενώ την περίοδο που διανύουμε μας προτείνει το «Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις».

Με βάση αυτά τα τέσσερα τραγούδια και άλλα ολοκαίνουρια, ο Στέλιος Ρόκκος θα περιπλανηθεί «Σε Μονοπάτια Ξένα» ώστε να ανακαλύψει και να μας προσφέρει μοναδικές μουσικές στιγμές.

«Σε Μονοπάτια Ξένα» θα ονομάζεται και το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει εν ευθέτω χρόνω από την Panik Platinum.

O Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας του για τις ανάγκες σχεδιασμού του εξωφύλλου του CD, στο οποίο ο τίτλος έχει αποτυπωθεί χειρόγραφα.