«Ποτέ δεν έφυγα από 'δω» - Ακούστε το ολοκαίνουργιο album της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασε το νέο της album με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω» που δημιουργήθηκε πάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα !

Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω», περιλαμβάνει 11 τραγούδια που τα έχουν γράψει οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες!

Στο album υπάρχει μεταξύ των υπόλοιπων τραγουδιών υπάρχει το «Επειδή με ξέρω» και το ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό «Λάθος μου» όπου έχουν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο αλλά και στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. 

Η μεγάλη ερμηνεύτρια δημιούργησε ένα album για πρώτη φορά σε δική της παραγωγή και την αμέριστη βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Σε αυτή την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα βρούμε τραγούδια που έχουν γράψει τη μουσική αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως:

Νίκος Βέρτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος Ιακωβίδης, και Γιώργος Σαμπάνης. Ενώ τους στίχους υπογράφουν καταξιωμένοι στιχουργοί που εμπιστεύτηκαν τη μοναδική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα:  Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης.