Αντώνης Ρέμος - «Όλα Τα Δάκρυα»

 

Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρει και στις οθόνες μας τη νέα του επιτυχία, «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που συναρπάζει!

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής μας μεταφέρει τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού πρωταγωνιστώντας σε μία ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται στο όμορφο και επιβλητικό τοπίο της Αράχωβας. Τη σκηνοθεσία του video υπογράφει ο Γιάννης Δημολίτσας.

Το «Όλα Τα Δάκρυα», σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, μπαίνοντας αμέσως στη λίστα με τις all-time-classic επιτυχίες και υπέροχες ερμηνείες που μας έχει χαρίσει ο Αντώνης Ρέμος. Το τραγούδι παραμένει σταθερά στο top10 του ελληνικού official IFPI Airplay Chart by MediaInspector, ενώ το lyric video μπήκε στις τάσεις του YouTube και μετρά σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views.

Αυτή την περίοδο, ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, που θα ολοκληρωθούν προγραμματισμένα στις 25 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη χειμερινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, το «Live Experience Tour 2020», με αφετηρία την Αθήνα (στάδιο Τae Κwon Do), στις 12 Φεβρουαρίου.

Βρείτε το «Όλα Τα Δάκρυα» στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/OlaTaDakria

Δείτε το music video:

CREDITS
Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Παραγωγή: Γιώργος Κυβέλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας
Μusic produced & arranged by Soumka
String arrangement: Soumka
Φωνητικά: Krida
Μίξη: Soumka
Προγραμματισμός - Πλήκτρα: Βασίλης Γαβριηλίδης
Ακουστικές - ηλεκτρικές κιθάρες: Πασχάλης Χατζόπουλος
Ηχογράφηση φωνής: Studio Odeon - Ηλίας Λάκας

output_Vprvj5.gif