Όλοι οι καλλιτέχνες της COBALT MUSIC στην ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020! - Ποιος κέρδισε το φλουρί;

 

COBALT MUSIC - ΚΟΠΗ της ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

 image0029.jpg

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ της COBALT MUSIC

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ της ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ ΤΟ ΦΛΟΥΡι! 

 Χθες Τρίτη 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Foyer του θεάτρου Παλλάς  στο Σύνταγμα, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2020 και ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες της δισκογραφικής μας οικογένειας που βρέθηκαν εκεί, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία, για να γιορτάσουν τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε το 2019 & να ανταλλάξουν από καρδιάς ευχές για το νέο έτος, που έχει ήδη ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για την ιστορική δισκογραφική εταιρεία COBALT MUSIC.

Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε την οργανωμένη και μεγάλη επένδυση που κάνει η COBALT MUSIC για να παραμείνει πρωτοπόρος -και οι καλλιτέχνες της πρωταγωνιστές- στη νέα ψηφιακή εποχή που είναι το παρόν και το μέλλον της δισκογραφίας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Βλάχος, Μαλού, Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημα INCO, Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς και οι N.O.E. & Illeoo, οι μεγαλύτεροι σταρ του hip hop στην Ελλάδα, που ανήκουν στο δυναμικό του label Jungle Juice.

Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα o Πάνος Κιάμος!

15.jpg8.jpg13.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg9.jpg