Καίτη Γαρμπή feat. Αντώνης Ρέμος - «Κιβωτός» | Νέο Τραγούδι & Music Video





Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν τo «Κιβωτός» σε ένα μοναδικό ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορωνοϊού, το ντουέτο αφιερώνεται στους γονείς όλων μας και το music video φτιάχτηκε με τη συμβολή του κοινού, ενώ τα έσοδα θα δοθούν  στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Κιβωτός Του Κόσμου.

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο πολυπλατινένιο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας

Ενώνοντας τις φωνές τους, 23 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» και τις επί σκηνής συνεργασίες τους, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του μοναδική και σπουδαία πορεία, στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας!

 Το music video δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, που έστειλε φωτογραφίες των γονιών του, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό συναισθημάτων και κάνοντας το ντουέτο «Κιβωτός» τη μελωδική κιβωτό όλων μας!
 
Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο «Κιβωτός» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό project της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, με επιτυχίες από όλη την καριέρα της τις οποίες μοιράζεται με άνδρες συναδέλφους της πρώτης γραμμής.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/kivotos2020

Δείτε το video: 

CREDITS
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος
Executive producer Φοίβος
Δεύτερες φωνές: Άκης Δείξιμος
Πρόσθετες ηχογραφήσεις: Βασίλης Νικολόπουλος
Μίξη : Βασίλης Νικολόπουλος στο STUDIO ERA
Mastering: Παναγιώτης Μπρακούλιας, Track Factory
Video editing: Ανδρέας Παντάζος

Λίγα λόγια για την Κιβωτό Του Κόσμου
Η Κιβωτός του Κόσμου, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα  παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.

Διαθέτει σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 220 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο και στη Χίο. Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες - 400 παιδιά με σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.

 Κιβωτός του Κόσμου, Ζηνοδώρου 3, Αθήνα 
τηλέφωνο: 2105141935
www.kivotostoukosmou.org
https://www.facebook.com/kivotostoukosmougr 

output_Vprvj5.gif