Ελένη Φουρέιρα /Temperatura !
Η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία, παρουσιάζοντας την ισπανική version της νέας της επιτυχίας «Temperatura» μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό lyric video, που κυκλοφορεί από την Panik Records!

To «Temperatura», σε μουσική του επιτυχημένου Ισραηλινού συνθέτη και παραγωγού Doron Medalie, με τον οποίο η «εκρηκτική» performer έχει συνεργαστεί και στα smash hits «Καραμέλα» και «Στο Θεό Με Πάει», κυκλοφόρησε με ελληνικό στίχο πριν από περίπου μία εβδομάδα. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, έγινε no1 στα digital charts, no1 trend στο YouTube όπου μετρά σχεδόν δύο εκατομμύρια προβολές και παραμένει στις πρώτες θέσεις των τάσεων, ενώ παράλληλα έχει γίνει viral στα social media και ξεχωρίζει στο airplay.

Η μοναδική show-woman κάνει ακόμα μία μουσική πρόταση – έκπληξη, διεθνούς ύφους, και παρουσιάζει το «Temperatura» και με ισπανικό στίχο, δίνοντας συνέχεια στο σερί των ξενόγλωσσων επιτυχιών της που έχουν κατακτήσει, τόσο την Ελλάδα, όσο και πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως τα «Fuego», «El Ritmo Psicodélico», «Gypsy Woman», «Loquita» και «Sirens».

Με latin ρυθμό, «φρέσκο» ήχο, και το μοναδικό της ταπεραμέντο, η Ελένη Φουρέιρα βάζει το ρυθμό της και στο φετινό καλοκαίρι, με ένα anthem που ακούγεται δυνατά, στα ελληνικά και στα ισπανικά!

Βρείτε το «Temperatura» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:
Spanish Version: https://smarturl.it/TemperaturaEs
Ελληνική Version: https://smarturl.it/eftemperatura

Δείτε το lyric video του «Temperatura» Spanish Version:

CREDITS
Music: Doron Medalie 
Lyrics: Rosanna Mailan, Richie Loop
Producers: Yinon Yahel & Tamir Muskat
Backing Vocals: Gabriel Russel
Additional Programming, Mix, Master: Arcade

Δείτε το music video της ελληνικής version: 
powered by Nestlé Fitness® 
#createdbyFitness #Fitnessbars #NestleFitnessGr

CREDITS
Music: Doron Medalie 
Lyrics: Νίκος Γρίτσης, Richie Loop
Producers: Yinon Yahel & Tamir Muskat
Backing Vocals: Gabriel Russel
Additional Programming, Mix, Master: Arcade
Direction: Γιάννης Δημολίτσας
Production: Γιώργος Δαμασκηνός

2020 PANIK RECORDS