«Σε περίμενα» - Κυκλοφόρησε το νέο video clip από τους Kings και τον Χρήστο Μενιδιάτη

 Οι KINGS ενώνουν δυνάμεις με τον Χρήστο Μενιδιάτη και αυτή τη συνεργασία… την περιμέναμε.

Το συγκρότημα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να ανατρέπει τα δεδομένα με μεγάλες επιτυχίες και εκκωφαντικές συνεργασίες που εκτινάσσονται στα charts και γίνονται αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών στο YouTube, επιστρέφει δριμύτερο για να επαναλάβει το έργο του.

Οι KINGS παίρνουν ξανά θέση μάχης και συνεργάζονται για πρώτη φορά με το μοναδικό Χρήστο Μενιδιάτη, έναν καλλιτέχνη με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστή φωνή, που έχει κερδίσει «Τα Κλειδιά» από τις καρδιές του κοινού.

Το περιπετειώδες video clip για το «Πιο Πολύ Από Ποτέ» έκλεισε με το Χρήστο Μενιδιάτη να κάνει μία εντελώς απροσδόκητη εμφάνιση και με την Antonella να λέει -καθόλου τυχαία- τη φράση – κλειδί: «Σε Περίμενα».

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί κανείς ότι οι KINGS είχαν καλά κρυμμένο στο μανίκι τους έναν ακόμη άσο και πως αυτός ήταν στην πράξη ο τίτλος άλλης μίας κορυφαίας συνάντησης.

Πώς ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας που ξεκίνησε από το video clip για το «Όσο Θα Λείπεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο και συνεχίστηκε στο «Πιο Πολύ Από Ποτέ», όπου δύο ερωτευμένοι εμποδίζονται από το να ζήσουν ελεύθερα τη σχέση τους;

Το επόμενο κεφάλαιο είναι συναρπαστικό. Αγωνία, περιπέτεια, αδρεναλίνη, κίνδυνος και μυστήριο, όλα είναι στα ύψη. Ποιος βγαίνει νικητής σε αυτή τη σκληρή μάχη μεταξύ του δυνατού έρωτα και του ανυποχώρητου φθόνου;

Η απάντηση έφτασε στις οθόνες και κόβει την ανάσα.

Τη σκηνοθεσία του εντυπωσιακού video clip για το «Σε Περίμενα» έφερε εις πέρας ο μετρ του είδους, ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzima και οι στίχοι στους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλο.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκαν ο Πάρης Κάλπος, ο Teo Tzimas και ολόκληρη η ομάδα της Epic Music.

Η συνεργασία των KINGS με τον Χρήστο Μενιδιάτη κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music Records.