Josephine: Έβαλε τη μουσική της σφραγίδα στο 2019!

 

 Josephine:
Έβαλε τη μουσική της σφραγίδα στο 2019!
Οι μεγάλες επιτυχίες «Δεν Έχω Σήμα» και «Τι» - Οι sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό



Τη μουσική σφραγίδα της Josephine είχε το 2019, καθώς η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε το απόλυτο σερί των επιτυχιών, με τα δύο singles που κυκλοφόρησε, τα «Τι» και «Δεν Έχω Σήμα», να κατακτούν την κορυφή! Παράλληλα, «μάγεψε» το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις live εμφανίσεις της.

Τα δύο smash hits, σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου, που κυκλοφόρησαν από την Panik Records, έγιναν το απόλυτο viral, κατακτώντας το ραδιοφωνικό airplay και τα DJ sets και «σαρώνοντας» τα views στο YouTube.



Τόσο το «Τι», όσο και το «Δεν Έχω Σήμα», «σκαρφάλωσαν» σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay chart. Μάλιστα, επί σειρά εβδομάδων, η Josephine ήταν η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης με δύο τραγούδια στο top20 του ελληνικού IFPI Airplay Chart by MediaInspector, με το «Δεν Έχω Σήμα» να παραμένει σταθερά ένα από τα τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

  

Εξίσου σαρωτική είναι η πορεία και των δύο τραγουδιών στο YouTube. Μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία τους, τα music videos, που σκηνοθέτησαν οι PickCodes, βρέθηκαν στο no1 των τάσεων, μετρώντας αυτή τη στιγμή, αθροιστικά, πάνω από 18 εκατομμύρια views.                          
Παράλληλα, η Josephine ξεσήκωσε το κοινό και με τις εμφανίσεις της στο «Κέντρο Αθηνών», όπου συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με την περιοδεία της. Επίσης, εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα μουσικά events της χώρας μας, όπως τα MAD VMA, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας και το Colour Day Festival, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας, που ξεκίνησε το καλοκαίρι, έχει κάνει περισσότερες από 40 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και βρέθηκε, για πρώτη φορά solo, στις ΗΠΑ.



Έχοντας όλη αυτή την επιτυχία στις αποσκευές της, η Josephine δεν εφησυχάζει και, εντός το 2020, μας ετοιμάζει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!

Δείτε τα music videos:
#DenExoSima music video powered by #liptoniceteagr#babylissgreece


#Ti music video powered by Vikos Cola #vikoscola and Lorvenn #lorvenn #hairprofessionals

output_Vprvj5.gif