Αντώνης Ρέμος: Όσα αποκάλυψε για τις συναυλίες του και την οικογένειά του!

 

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τη μεγάλη περιοδεία του ανά την Ελλάδα, που ξεκινά την προσεχή Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από την Αθήνα (γήπεδο Tae Kwon Do, στις 21:00) με μεγάλες εκπλήξεις, τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και την κόρη του.

«Η συναυλία που θα γίνει την Τετάρτη είναι για μένα μία μοναδική βραδιά. Είχα δώσει μία συναυλία στο Τae Κwon Do το 2007 και ήθελα αυτή τη στιγμή να την επαναλάβω. Επίσης, θα είναι η μοναδική μουσική στιγμή που θα συναντηθώ με τους φίλους μου στην Αθήνα, καθώς φέτος έδωσα βαρύτητα στις live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη μου», είπε ο κορυφαίος ερμηνευτής στην Ναταλία Γερμανού και την κάμερα της εκπομπής της, «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Ωστόσο, κράτησε τα χαρτιά του κλειστά για τις μεγάλες εκπλήξεις που θα δούμε επί σκηνής, λέγοντας πως δεν θέλει να τις ανακοινώσει για να είναι όντως έκπληξη την προσεχή Τετάρτη. Η περιοδεία «Live Experience Tour 2020» θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει συναυλίες σε Αμερική και Καναδά. 

«Είμαι αγχωμένος αλλά και πολύ χαρούμενος για τη συναυλία», παραδέχθηκε ο Αντώνης Ρέμος, αποκαλύπτοντας πως στο κοινό θα βρίσκεται η κόρη του, Ελένη, η οποία θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά συνειδητά μία από τις live εμφανίσεις του! «Την είχαν φέρει και σε συναυλία μου στην Πάτρα όταν ήταν 2 ετών, αλλά ήταν για λίγο, για 5 λεπτά. Τώρα είναι η πρώτη φορά που θα την κοιτάξω στα μάτια και θα της τραγουδήσω! Έχω τραγουδήσει μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά όταν ήταν εκεί η Ελένη το τρακ που ένιωσα δεν περιγράφεται. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, κράταγα με δυσκολία τα δάκρυά μου!».

Παράλληλα, επεσήμανε πως ως πατέρας θέλει να μεταφέρει στην κόρη του όλα όσα έμαθε σ' εκείνον η μητέρα του. «Όλα ξεκινάνε από το σπίτι... Έχω μεγαλώσει με μία μάνα που ήταν μάνα και πατέρας μαζί, κέρβερος και άγγελος μαζί, αλλά ταυτόχρονα μας έμαθε την υπερηφάνεια, την καλοσύνη, να απλώνουμε το χέρι για να βοηθάμε. Αυτό θέλω κι εγώ για την κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η πατρότητα έκανε τις άμυνές του να χαλαρώσουν και πλέον εκφράζει τα συναισθήματά του πιο εύκολα. Μάλιστα, ζήτησε από την Ναταλία Γερμανού να του γράψει ένα τραγούδι για τη κόρη του, πρόταση που έγινε αποδεκτή!

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε αναφέρθηκε και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στις νυχτερινές του εμφανίσεις: «μετά από 24 χρόνια κλείνει ένας κύκλος συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαθεοχάρη, όχι την οικογένεια, ο οποίος θα κάνει κάτι άλλο. Το επόμενο βήμα είναι με τον Ηλία Μαροσούλη, θα είναι στην “Iερά Οδό”, όπου θα αλλάξουν όλα. Από τον Οκτώβριο θα φέρουμε στον κόσμο μία νέα πρόταση και στο πρόγραμμα και στο χώρο!». 



2020 PANIK RECORDS

 

output_Vprvj5.gif