Ποια τραγούδια που έγιναν επιτυχία δεν ήθελε να πει ο Γιάννης Πλούταρχος;

Μετά την κυλοφορία του “Σταμάτησα σε σένα” και την ανανέωση του συμβολαίου του με την Heaven Music, ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στον φακό της Heaven για τα δικά του DONT's.

Ποιο τραγούδι δεν ήθελες να πεις αλλά έγινε επιτυχία;

Δεν ήθελα να πω το “Φοβάμαι πως ακόμα σ’αγαπάω”. Και έγινε φυσικά τεράστια επιτυχία. Ενώ ένα ακόμα τραγούδι που δεν ήθελα να ξαναπώ ήταν το “Αχ κορίτσι μου” αλλά επίσης έγινε τεράστια επιτυχία.

Τι δεν σου αρέσει στην συμπεριφορά των συνεργατών σου;

Δεν μου αρέσει να θεωρούν τα πάντα δεδομένα και να μην αγωνίζονται κάθε μέρα για το καλύτερο. Γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος που και θα σεβαστώ και θα αγωνιστώ συνέχεια. Άρα θέλω και τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Δεν μπορώ λοιπόν τους ανθρώπους που τεμπελιάζουν.

Ποια ταινία δεν αντέχεις να ξαναδείς;

Ό,τι αφορά τον Spiderman, τον Ironman και όλους αυτούς X-men πως τους λένε. Δεν αντέχω παιδιά, ήμαρτον. Όχι άλλο τέτοιο Hollywood.

Τι δώρο δεν θα ήθελες να λάβεις από θαυμαστή σου;

Δεν υπάρχει κάτι που να μου έχουν φέρει και να μην μου αρέσει. Συνήθως οι φαν επειδή ξέρουν τις συνήθειες μου, με παρακολουθούν στενά, πάντα φέρνουν εύστοχα πράγματα.

Ποια κακιά συνήθεια δεν μπορείς να σταματήσεις;

Αυτό που δεν βλέπω να σταματάω παιδιά είναι να κρέμομαι πάνω από το ψυγείο. Και μάλιστα δεν θα ξεχάσω τα λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη που όταν την ρωτήσανε “Τι έχετε να θυμάστε από την καριέρα σας;” και λέει “Πείνα παιδιά, πείνα”.