«Κι είχα που λες» - Ολοκαίνουργιο ντουέτο από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Βασιλική Νταντά!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι, με τίτλο «Κι είχα που λες», σε μουσική και στίχους του Φοίβου σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τη Βασιλική Νταντά!

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε η συνεργασία του με το Γιάννη Πάριο, στο αγαπημένο σε όλους μας «Και βάζω ένα Πάριο», ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει με την επανεκτέλεση του «Κι είχα που λες», σε μουσική και στίχους του συνθέτη των επιτυχιών Φοίβου, το οποίο δισκογραφείται μάλιστα για πρώτη φορά.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και μας χαρίζουν ένα ανεβαστικό, χορευτικό πλην όμως ερωτικό τραγούδι σε μία εκρηκτική παραγωγή του Dj Terry Πετρά.

Ντυμένο με τις γνωστές όμορφες μελωδίες του Φοίβου και τα λόγια που αποτυπώνονται με τη μία στο μυαλό μας, αλλά και τη χαρακτηριστική φωνή του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που συναντιέται με την ταλαντούχα Βασιλική Νταντά, το «Κι είχα που λες» ( Dj Terry Πετράς 2k17 Mix) θα είναι σίγουρα στη λίστα των αγαπημένων μας soundtrack για το Καλοκαίρι του 2017 και όχι μόνο!

Απολάυστε!