«Σπουργίτι» - Ολοκαίνουργιο τραγούδι από τους Stavento

 Το 2017 ήταν ένα έτος – σταθμός για το αγαπημένο hip – hop συγκρότημα, καθώς συνδυάστηκε με δύο τεράστιες επιτυχίες που αγαπήσαμε και κατέκλυσαν τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Ειδική μνεία δε χρειάζεται να γίνει για τη μεγαλύτερη και καλύτερη συνεργασία της χρονιάς, την υπέροχη συνύπαρξη με τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Νερό Και Χώμα», ένα τραγούδι μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του γκρουπ με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι».

Το «Νερό Και Χώμα» άρχισε δυναμικά την πορεία του από τα τέλη του 2016 και κατέληξε να έχει αδιάλειπτη παρουσία στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart για τον απίστευτο αριθμό των 54 διαδοχικών εβδομάδων, δηλαδή επί ένα ολόκληρο χρόνο. Εκτός αυτού, διένυσε τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, έχοντας συγκεντρώσει αθροιστικά πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές.

Οι Stavento συνέχισαν δυναμικά με ένα τραγούδι… δυναμίτη. Το «Μικρέ Μου Δυναμίτη» ξεχώρισε για τη μελωδικότητα και τον έξυπνο στίχο του. Για το λόγο αυτό, απέκτησε παρομοίως μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και το video clip έχει ξεπεράσει τις 11 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Το 2018 έχει φτάσει και μετά από μία εκπληκτική χρόνια το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που περιμένει να το αγκαλιάσουμε ζεστά και να το τραγουδήσουμε.

Την ανακοίνωση είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες ο Μιχάλης Κουινέλης αυτοπροσώπως με ένα βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, τραγουδώντας μάλιστα λίγο από το τραγούδι: 

Έρχεται αποκλειστικά την Δευτέρα 5 Μαρτίου στον Μουσική Λάμψη 103,3!!! Μείνετε συντονισμένοι