«Φύγε» - Ακούστε τη νέα επιτυχία του Νίκου Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης προτείνει την επόμενη επιτυχία που συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι του νέου δίσκου του.

Ακριβώς δύο χρόνια μετά τo άλμπουμ που είχε ως τίτλο το όνομά του και σύστησε οχτώ επιτυχημένα singles στα ερτζιανά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δήλωσε πιο «Ερωτευμένος» από ποτέ και κυκλοφόρησε τον ολοκαίνουριο – ομότιτλο δίσκο.

Όπως μας έχει συνηθίσει, ο Νίκος Βέρτης καταθέτει ένα άψογο και αριστοτεχνικά δουλεμένο σύνολο που κινείται αποκλειστικά σε υψηλό επίπεδο, με ανεπανάληπτες ερμηνείες να το πλαισιώνουν.

Το ταξίδι άρχισε πρώτο το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου «Ερωτευμένος» και τη σκυτάλη παρέλαβε το «Αν Μ’ Αγάπησες», δύο τραγούδια που συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αναρριχήθηκαν στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart.

Το τρίτο διαδοχικά single του «Ερωτευμένος» είναι το «Φύγε», με την παρουσία του στις ραδιοφωνικές συχνότητες να δυναμώνει κάθε ημέρα που περνά. Το «Φύγε» είναι ένα τραγούδι που θα εξιτάρει τον ακροατή και θα δώσει άλλη μορφή στις μουσικές προτιμήσεις.

Η μουσική είναι δημιουργία του Νίκου Βέρτη, που επιμελείται συνθετικά μεγάλο μέρος του άλμπουμ.

Τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου, στιχουργός των επιτυχιών «Θύμωσε Απόψε Η Καρδιά»«Έχει Τελειώσει», «Ήρθες», «Αδιαφορείς»«Ψέματα» και άλλων τραγουδιών.

Το «Φύγε» και ο δίσκος «Ερωτευμένος» κυκλοφορούν από τη Heaven Music σε παραγωγή της Theama.