Κωνσταντίνος Αργυρός: «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» ακόμη μια επιτυχία!

 

Το σερί των μεγάλων επιτυχιών του συνεχίζει ακάθεκτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας διπλή παρουσία στο airplay chart με τα τραγούδια «Μαζί Σου» και «Πόσο», που φιγουράρουν στο top5 του επίσημου ραδιοφωνικού chart της IFPI!

Τα «Μαζί Σου» και «Πόσο» περιλαμβάνονται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω» και δίνουν συνέχεια στο ανεπανάληπτο προσωπικό ρεκόρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς οκτώ από τα δεκατέσσερα τραγούδια του album έχουν κατακτήσει το top20 του ελληνικού airplay chart. Τους προηγούμενους μήνες, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του μονοπώλησε τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τα «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», «Δεν Έχω Πολλά» και «Τι Να Το Κάνω», τέσσερα εκ των οποίων (τα «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα» και «Τι Να Το Κάνω») βρέθηκαν στο no1 του επίσημου airplay chart επί σειρά εβδομάδων.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που αυτή την περίοδο συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Fantasia», είναι ο μόνος άνδρας καλλιτέχνης που έχει διπλή παρουσία στο εν λόγω chart, γεγονός που κάνει το σερί του μοναδικό και ανεπανάληπτο!



Βρείτε «Το Κάτι Παραπάνω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/ToKatiParapanoAlbum

Δείτε το official lyric video:

CREDITS
Μουσική - Στίχοι: Λευτέρης Κιντάτος

output_xUTcCL.gif