Kαίτη Γαρμπή & Alcatrash - «Θα Μελαγχολήσω (MAD VMA 2019)»

 

garmpi.jpg

 

Η Καίτη Γαρμπή και οι Alcatrash μας ξεσηκώνουν με μία από τις διαχρονικές και πιο αγαπημένες επιτυχίες της καταξιωμένης τραγουδίστριας, το «Θα Μελαγχολήσω», σε ένα μοναδικό ανεβαστικό remix, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum

Το mega hit των ‘90s «μάγεψε» για ακόμα μία φορά το κοινό, αυτή τη φορά μέσα από την επί σκηνής συνύπαρξη της Καίτης Γαρμπή και των Alcatrash στα πρόσφατα MAD VMA 2019 by Coca Cola και το remix που επιμελήθηκαν οι OtherView.

Το «Θα Μελαγχολήσω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1996 και περιλαμβάνεται στον διπλά πλατινένιο δίσκο «Αρχίζω Πόλεμο», ενώ θεωρείται ένα από τα iconic τραγούδια της Ελληνίδας ντίβας, η οποία φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία. 

Η Καίτη Γαρμπή, που έκανε δισκογραφικό reunion με τον Φοίβο μετά από 19 χρόνια, κυκλοφορώντας, από την Panik Platinum, την επιτυχία «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», συνεχίζει το tour της, «Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω», σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι Alcatrash συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, στο «Fantasia»,έως τις 3 Αυγούστου, καθώς και τα live τους ανά την Ελλάδα. 

Το «Θα Μελαγχολήσω (MAD VMA 2019)» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://www.smarturl.it/ThaMelagxoliso

Δείτε την εμφάνιση Καίτης Γαρμπή - Alcatrash στα MAD VMA:





2019 PANIK PLATINUM