Τάμτα: Μάγεψε με τις εμφανίσεις της σε Ισπανία και Σουηδία!!

 

Η ΤΑΜΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ STAGE ME TH LADY GAGA ΚΑΙ ΤΗ DUA LIPA!?!

H Τάμτα μαγεύει την Ισπανία και την Σουηδία στο πλαίσιο του REPLAY TOUR.

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στο Barcelona Pride μπροστά σε περισσότερους από 100.000 θεατές, η Τάμτα επέστρεψε στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη με αφορμή την εμφάνισή της στο Madrid Pride, το οποίο έλαβε χώρα σε ένα από τα δημοφιλέστερα nightlclubs της πόλης, το Teatro Barceló. Έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό στην Ισπανία μετά από την εμφάνισή της στη Eurovision, η Τάμτα ξεσήκωσε για ακόμα μια φορά το κοινό στους ρυθμούς του «Replay» αλλά και των υπόλοιπων hit της.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνισή της στο Madrid Pride:

https://www.youtube.com/watch?v=SORPrzo4IRI

Ακόμα, το Σάββατο 13 Ιουλίου η Τάμτα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Σουηδική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Sommarkrysset του TV4, μια από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές εκπομπές στη χώρα, όπου και παρουσίασε live την επιτυχία της «Replay» που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στις μεγαλύτερες λίστες του Spotify της χώρας. Την σκηνοθεσία του τηλεοπτικού Show έχει αναλάβει η creative director Sacha Jean Baptiste που επιμελήθηκε και την εμφανιση της στην Eurovision στο Tel Aviv. Μαζί της στην σκηνή του SommarKrysset οι διεθνούς φήμης χορευτές Lamin Alexander και Niklas Alexanders. Οι Τάμτα συναντήθηκε και με τον γνωστό παραγωγό και συνθέτη Alex Papaconstantinou και συζήτησαν τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια της Τάμτα και τις νέες κυκλοφορίες που αναμένονται να πραγματοποιηθούν στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Το «SommarKrysset» και το Grona Lund έχει στο παρελθόν φιλοξενήσει παγκόσμιους αστέρες της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι: Dua Lipa, Lady Gaga, Little Mix, Zara Larsson αλλά και μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως The Beatles(1963), Paul Anka (1964), Elton John (2017), Blondie (1978), Bob Marley (1980) και KISS (1976).

Η Τάμτα δήλωσε: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα οτι θα βρεθώ στην ίδια σκηνή που έχουν εμφανιστεί όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που θαυμάζω και σέβομαι από πολύ μικρό παιδί. Είναι ένα όνειρο που έχει γίνει πραγματικότητα.»

Δείτε την εμφάνισή της στο SommarKrysset:

https://www.youtube.com/watch?v=1pSLhIiKsWs