Λένα Ζευγαρά - «Όνειρα» Η μεγάλη της επιτυχία που ακούγεται δυνατά!

 lena_zeygara.jpg

Η Λένα Ζευγαρά τραγουδάει τα πιο επιτυχημένα «Όνειρα», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και κλέβει τις εντυπώσεις!

 Με την αυθεντική λαϊκή χροιά που την χαρακτηρίζει και την «εκρηκτική» σκηνική της παρουσία που την κάνει να ξεχωρίζει, η Λένα Ζευγαρά κατάφερε, από την πρώτη κιόλας στιγμή, να αγαπηθεί και να ξεσηκώσει το κοινό.

 Το δυναμικό τραγούδι «Όνειρα» είναι σε μουσική του παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη, ενώ τους στίχους έγραψαν ο Βασίλης Καρράς, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ταλέντο της και η Jenny Tsiko.

 Το αποτέλεσμα, μοναδικό!
Τα «Όνειρα» της Λένας Ζευγαρά αγαπήθηκαν αμέσως, έγιναν hashtag και viral στα social media, οι DJs το συμπεριέλαβαν σε όλα τα sets τους κάνοντάς το απόλυτο club hit, ενώ στο Youtube έχει ξεπεράσει τα 4,3 εκατομμύρια views. Τα «Όνειρα» αποτέλεσαν το «εισιτήριο» για να ταξιδέψει η Λένα Ζευγαρά σε όλη την Ελλάδα και να κάνει ένα επιτυχημένο πολύμηνο summer live tour, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα, με τον κόσμο να την «αγκαλιάζει» και να της το δείχνει κάνοντας κάθε εμφάνισή της sold out!

 Η Λένα Ζευγαρά, τα «Όνειρά» της, οι επιτυχίες της και το ξεσηκωτικό πρόγραμμά της, έρχονται σε λίγες ημέρες στο «Tokyo Theater Athens», το hot spot της Ιεράς Οδού, για να ζήσουμε μαζί τους όλο τον χειμώνα κάτι «ονειρικό» στη διασκέδαση!

Δείτε το music video:

CREDITS
Μουσική: Μιχάλης Τουρατζίδης 
Στίχοι: Βασίλης Καρράς - Jenny Tsiko

2019 PANIK PLATINUM

output_xUTcCL.gif