Josephine - «Δεν Έχω Σήμα»: Δείτε backstage από το video των 2 εκατομμυρίων YouTube views!

 

Η Josephine κυκλοφόρησε το νέο της hit single «Δεν Έχω Σήμα» και, για ακόμα μία φορά, κατάφερε να μας βάλει στο ρυθμό της, «σαρώνοντας», τόσο στις ραδιοφωνικές συχνότητες, όσο και στο YouTube!

To music video του «Δεν Έχω Σήμα» έγινε viral στα social media και έφτασε στο no1 των τάσεων του YouTube μέσα σε δύο ημέρες από την κυκλοφορία του. Μέχρι σήμερα, δύο εβδομάδες μετά, παραμένει «καρφωμένο» στις πρώτες θέσεις, τόσο των γενικών, όσο και των μουσικών, τάσεων, έχοντας ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views!



Παράλληλα, το δυναμικό και ανεβαστικό τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records, μπήκε αμέσως στο top25 του airplay chart.



Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν Έχω Σήμα» έγραψε ο Λεωνίδας Σώζος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του συνεργασία με τη Josephine, μετά τα hits «Τι» και «Μάγια» και την παραγωγή υπέγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το ανεβαστικό music video σκηνοθέτησαν οι PickCodes, δίνοντας κινηματογραφική διάσταση στο concept που εμπνεύστηκε η ίδια η Josephine, ενώ το backstage video και τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο Βασίλης Καγκελάρης (@vkagk_pics).




Αυτή την περίοδο η ταλαντούχα τραγουδίστρια εμφανίζεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Κέντρο Αθηνών», στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, ξεσηκώνοντας το κοινό με το μοναδικό της τρόπο. 

Δείτε το backstage video του «Δεν Έχω Σήμα» :
https://www.instagram.com/p/B4PPjOWj1d4

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/DenExoSima

Δείτε το music video:
#DenExoSima music video powered by #liptoniceteagr#babylissgreece

CREDITS
Μουσική - Στίχοι: Λεωνίδας Σώζος 
Παραγωγή: Μάριος Ψιμόπουλος 
Σκηνοθεσία: Pickcodes 
Εταιρεία Παραγωγής PickCodes Productions 
DOP Διονύσης Παπαλεξάτος 
Chorography: Bill Roxenos 
Stylist: Savvia 
Make up: Άννα Αβραμίδου 
Hair styling: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος 
Photographer: Βασίλης Καγκελάρης (@vkagk_pics)
 Χορεύτριες: Maria Sharafetdnova, Μαριλένα Μαούνη, Άντζελα Κουταβάκη, Αναστασία Πανοπούλου, Ζαφειρία Σαάπογλου, Χριστίνα Καλλιακάτσου 
Ευχαριστούμε: 
Jordan Genidogan, Ana Marero, Nikos Gikas 
την εταιρεία MEXIL για την διάθεση του λευκού καναπέ του intro του video clip 
και τη μοναδική Brownie

2019 PANIK RECORDS

 

output_Vprvj5.gif