Άννα Βίσση - «Φλεγόμενος Τροχός» Teaser Video Η νέα της επιτυχία σύντομα και στις οθόνες μας…

 

Η Άννα Βίσση μας ανεβάζει στον «Φλεγόμενο Τροχό», με το music video της ομότιτλης επιτυχίας της που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες!

Η δυνατή και με ηλεκτρονικά στοιχεία μπαλάντα οπτικοποιείται μέσα από ένα εντυπωσιακό και γεμάτο αλληγορίες music video. Σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals, το video μας μεταφέρει την εσωτερική πάλη του έρωτα, τη δράση και την αντίδραση, την παρακμή και την ακμή, τον κυκλικό νόμο και τη θεϊκή δύναμη της αγάπης, που ξεπερνά τα όρια της τρέλας.

Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος κάνει εμφάνιση - έκπληξη στο video και είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως μέσα από το πρόσφατο album «Ηλιοτρόπια». Το album, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, βρέθηκε αμέσως στο no1 των ψηφιακών charts, ενώ επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες ήταν no1 στο IFPI Albums Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, παραμένοντας στο top5 για 19 συνεχόμενες εβδομάδες. 

Αυτή την περίοδο, η Άννα Βίσση συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης, που θα ολοκληρωθούν στις 7 Δεκεμβρίου. Από τις 20 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο καλλιτεχνικό της σπίτι στην Αθήνα, το «Hotel Ερμού».

Δείτε το video teaser: 
https://www.instagram.com/p/B5U4sa0g_KP


2019 PANIK GOLD

 output_Vprvj5.gif